Comunicate / informare publică

Invitație la conferința de presă susținută de managerul MMC, Alexandru Oprea

Dragi colaboratori, 
Vineri, 5 Aprilie a.c., la ora 12.00, la Secția de Istorie din cadrul Muzeului Municipal Câmpulung, va avea loc o conferință de presă susținută de managerul instituției, Alexandru Oprea.
Principala temă de discuții este cea a motivelor care au dus la intrarea în grevă japoneză a tuturor salariaților din muzeele și bibliotecile publice, implicit și a angajaților Muzeului Municipal Câmpulung.  
În pofida faptului că nu venim cu vești bune, vă așteptăm ca de fiecare dată să ne fiți alături pentru a afla, acum, amănunte legate de nemulțumirile care au dus la declanșarea grevei naționale.

Notă informativă: Angajații de specialitate ai muzeului din Câmpulung au decis de comun acord să respecte patrimoniul local pe care îl au în grijă, dar și vizitatorul. Împreună - muzeografii, conservatorii, restauratorii și supraveghetorii vor asigura funcțiile de bază ale muzeului, DAR vor purta pe perioada timpului de lucru banderola albă, ca semn internațional al protestului, și  nu vor mai asigura ghidaj la vizitare, până la soluționarea cererilor.

Cu respect,
Echipa MMC