Noutăți / Evenimente

Percepția comunității

În perioada 15-30 martie 2014 Muzeul Câmpulung a desfășurat un amplu program de colectare a interesului și de cercetare a opiniei comunității asupra secțiilor de istorie, artă plastică și științele naturii a muzeului. Chestionarul de peste 13 întrebări a fost dedicat modului în care comunitatea percepe expozițiile curente, dar mai ales dorințelor și așteptărilor din partea publicului pentru viitoarele expoziții de bază ale Muzeului și dezvoltări muzeistice. Peste 1000 de repondenți au dat curs demersului Muzeului, aparținând unor categorii variate de public. Rezultatele sondajului vor fi disponibile pe pagina de Internet a Muzeului.

Toată această cercetare nu ar fi fost posibilă fără implicarea a zece voluntari inimoși, sub coordonarea dnei Ioana Flintea, care au făcut dovada implicării și dorinței de a ajuta cultura musceleană. Toți aceștia sunt exemplul viu că voluntariatul - ca expresie de atitudine civică - este un motor al dezvoltării durabile, iar Câmpulung Muscel este un promotor de seamă al acestui principiu.

Cu permisiunea dânșilor, lista voluntarilor implicați, cu mulțumirile noastre cele mai calde: BĂNICĂ MARIUS, PÎRȘAN GEANINA, NICOLAE ANA MARIA, ȘOTCAN ANDREEA, SOCEANU ANA MARIA, ȚURLEA ALEXANDRU, CIUNGU RADU ANDREI, POPA CRISTINA, FILIMONOV IRINA, VULPE ANA