Colecția de artă

Colecția de artă

Colecția de artă cuprinzând peste 600 de opere s-a constituit pornind de la două donații importante din partea Victoriei Petrescu și a familiei Tican Rumano.

Patrimoniul muzeului cuprinde lucrări purtând semnătura unor artiști consacrați precum Sava Henția, N. Vermont, C. Isachie, Ilie Burghele, Oscar Han, Lucian Grigorescu, Corneliu Baba, Marius Bunescu și alții dintre care amintim mulți câmpulungeni și argeșeni ca Iacovache Constantinescu, frații D.D. și G.D. Mirea, C. Baraschi, D. Mățăoanu, Costin Petrescu, Schweitzer-Cumpana, Iser etc.

Lipsa spațiului face ca o mică parte din colecție să poată fi vizitată în mod permanent, restul fiind prezentată publicului periodic, în cadrul unor expoziții temporare tematice.

 

  • arta1
  • arta2
  • arta3
  • arta4
  • arta5
  • arta6

Program vizitare

Marți-duminică: orele 9°°-17°°

Luni închis

 

Taxă intrare: 6 lei

(copii, elevi, pensionari - 3 lei)

Concurs recrutare paznic

Muzeul Municipal Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de paznic în cadrul Compartimentului Administrativ. Detalii cu anunțul și bibiografia pentru concurs pot fi consultate aici.

Mai mult...

Lista rezultate finale concurs muzeograf II - 14 februarie 2022

Lista cu rezultatele finale ale concursului organizat în perioada 07.01.2022-14.02.2022 pentru ocuparea postului de muzeograf II poate fi consultată aici.

Mai mult...

Lista rezultate proba interviu concurs Muzeograf II - februarie 2022

Lista cuprinzând rezultatele obținute de candidați la proba interviu a concursului desfășurat în data de 09.02.2022 pentru postul de muzeograf II în cadrul serviciului Patrimoniu Muzeal și Valorificarea Patrimoniului poate fi consultată aici.

Mai mult...

Lista rezultate proba practică concurs Muzeograf II - februarie 2022

Lista cuprinzând rezultatele obținute de candidați la proba practică a concursului desfășurat în data de 04.02.2022 pentru postul de muzeograf II în cadrul serviciului Patrimoniu Muzeal și Valorificarea Patrimoniului poate fi consultată aici.

Mai mult...