Colecția de științe ale naturii

Colecția de științe ale naturii

Pentru copiii de vârstă mică și cei aflați la începuturile cunoașterii, muzeul a organizat o expoziție unde să poată învăţa abc-ul științelor naturii.

Un circuit prezintă colecții de roci, fosile, păsări de baltă și din zona de deal și de munte și numeroase animale expuse în mod atrăgător simulând pe cât posibil mediul lor natural.

 

  • natura1
  • natura2
  • natura3
  • natura4
  • natura5

Program vizitare

Marți-duminică: orele 9°°-17°°

Luni închis

 

Taxă intrare: 6 lei

(copii, elevi, pensionari - 3 lei)

Concurs recrutare muncitor

Muzeul Municipal Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de muncitor, treapta profesională I, în cadrul Compartimentului Administrativ. Detalii cu anunțul și bibiografia pentru concurs pot fi ...

Mai mult...

Lista rezultate finale concurs paznic - mai 2022

Lista cu rezultatele finale ale concursului organizat în perioada 27.04.2022-03.06.2022 pentru ocuparea postului de paznic poate fi consultată aici.

Mai mult...

Lista rezultate proba interviu concurs paznic - mai 2022

Lista cuprinzând rezultatele obținute de candidați la proba interviu a concursului desfășurat în data de 30.05.2022 pentru postul de paznic în cadrul Compartimentului Administrativ poate fi consultată aici.

Mai mult...

Lista rezultate proba scrisă concurs paznic - 25.05.2022

Lista cuprinzând rezultatele obținute de candidați la proba scrisă a concursului desfășurat în data de 25.05.2022 pentru postul de paznic în cadrul Compartimentului Administrativ, precum și grila privind notarea răspunsurilor, poate fi consultată ...

Mai mult...