Colecția de științe ale naturii

Colecția de științe ale naturii

Pentru copiii de vârstă mică și cei aflați la începuturile cunoașterii, muzeul a organizat o expoziție unde să poată învăţa abc-ul științelor naturii.

Un circuit prezintă colecții de roci, fosile, păsări de baltă și din zona de deal și de munte și numeroase animale expuse în mod atrăgător simulând pe cât posibil mediul lor natural.

 

  • natura1
  • natura2
  • natura3
  • natura4
  • natura5

Program vizitare

Marți-duminică: orele 9°°-17°°

Luni închis

 

Taxă intrare: 6 lei

(copii, elevi, pensionari - 3 lei)

Concurs recrutare paznic

Muzeul Municipal Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de paznic în cadrul Compartimentului Administrativ. Detalii cu anunțul și bibiografia pentru concurs pot fi consultate aici.

Mai mult...

Lista rezultate finale concurs muzeograf II - 14 februarie 2022

Lista cu rezultatele finale ale concursului organizat în perioada 07.01.2022-14.02.2022 pentru ocuparea postului de muzeograf II poate fi consultată aici.

Mai mult...

Lista rezultate proba interviu concurs Muzeograf II - februarie 2022

Lista cuprinzând rezultatele obținute de candidați la proba interviu a concursului desfășurat în data de 09.02.2022 pentru postul de muzeograf II în cadrul serviciului Patrimoniu Muzeal și Valorificarea Patrimoniului poate fi consultată aici.

Mai mult...

Lista rezultate proba practică concurs Muzeograf II - februarie 2022

Lista cuprinzând rezultatele obținute de candidați la proba practică a concursului desfășurat în data de 04.02.2022 pentru postul de muzeograf II în cadrul serviciului Patrimoniu Muzeal și Valorificarea Patrimoniului poate fi consultată aici.

Mai mult...